• Повик за поддршка 13938580592
  • 151255172 (1)

Женгжу Zetin Електромеханички Опрема копродукции, ООД

China Zetin (ZT) Electromechanical Equipment Co., Ltd. е професионална фабрика посветена на производство на стоматолошка опрема. ЗТ е длабоко вклучен во индустријата за стоматолошка опрема многу години. Во моментов, стоматолошката опрема на ZT ужива висока репутација меѓу кинеските производители. Стандардот за производство го зема меѓународниот пазар како репер и строго ги следи меѓународните индустриски стандарди. Сукцесивно ја има добиено меѓународно признатата квалификација за сертификација за квалитет ISO9001, европска CE сертификација и ЕУ RoHS (Ограничување на опасни супстанции).

По долгогодишно професионално истражување и развој на технологија и акумулација, нивото на производство на ZT, способностите за истражување и развој, проверка на квалитетот и безбедносна контрола и други аспекти се многу зрели и совршени. Производот е ажуриран и повторуван многу пати, а секоја техничка оптимизација ќе ги направи уште подобри перформансите и квалитетот на производот на ZT. Досега, ZT е посветен на развој на стоматолошки интегрирани производи со повеќе уреди. Стоматолошката опрема произведена од ZT ја вклучува опремата потребна за секој чекор во процесот на стоматолошки преглед, како што е забен 3D скенер, забен 3D печатач, стоматолошка машина за глодање, забна брзина и нормално интегрирана печка за синтерување, печка за забен порцелан, кутија со восок за печење , цирконски блокови итн.

Во иднина, ZT ќе се концентрира на развој и иновации на стоматолошка опрема и ќе му обезбеди на светот паметни производи од Кина ZT кои се поквалитетни, поеколошки и исплатливи! Изборот на ZT, изборот на кинеско интелигентно производство, ви дава мир на умот!

Корпоративната мисија на ZT е само да произведува производи со гаранција за квалитет!

3D printing and Artificial intelligence i...

3D printing 3D printing is set to revolution an array of industries, and the dental industry is no exception. Although most 3D printers are still quite expensive and the printing of teeth still seems to be a far-fetched process, there’s a possibility that this would be a reality in the near futur...

Покана за германската стоматолошка IDS изложба...

Почитувани стари и нови клиенти, Нашата компанија (Zhengzhou Zetian Electromechanical Technology and Technology Company), ќе учествува на изложбата во Германија во 2023 година, се надеваме дека ќе се сретнеме со вас, но и искрено ве покануваме да учествувате на оваа изложба доколку сакате да ја разберете печки за синтерување...
Покана за германската стоматолошка IDS изложба

Како да ја замените шипката од силикон молибден...

Кога печката за синтерување не се загрева, прво проверете ја шипката од силикон-молибден. Ако се открие дека шипката од силикон-молибден е неисправна, ве молиме заменете ја навреме. Нашата компанија користи специјална шипка од силикон молибден со висока чистота за синтерување, нема да предизвика никакво загадување на цирконската врана...

Цирконски заби

Цирконија е најчесто користен материјал во денталната пластична хирургија. Има добра стабилност, па затоа се користи за изработка на козметички коронки, забни импланти и забни фурнири. Најпрво, преку прелиминарна обработка, цирконскиот прав треба физички да се истисне во цврста материја под дејство на здраво...
Цирконски заби

Начин на вградување на грејниот елемент во...

Кога температурата на печката треба да достигне повеќе од 1200 ℃, обично е неопходно да се користи силикон и молибденска прачка како греен елемент на електричната печка, односно како грејна шипка на печката. Главната компонента на силико-молибденската прачка е молибден дисиликат. Молибден дисил...
Дозвола за влез
Дозвола за влез
Дозвола за влез
сертификат
сертификат
Дозвола за влез