• Telefononi Mbështetjen 13938580592
  • 151255172 (1)

Zhengzhou Zetin Pajisjet elektromekanike Co, Ltd

China Zetin (ZT) Electromechanical Equipment Co., Ltd. është një fabrikë profesionale e dedikuar për prodhimin e pajisjeve dentare. ZT është përfshirë thellësisht në industrinë e pajisjeve dentare për shumë vite. Aktualisht, pajisjet dentare të ZT gëzojnë një reputacion të lartë midis prodhuesve kinezë. Standardi i prodhimit merr tregun ndërkombëtar si pikë referimi dhe ndjek në mënyrë rigoroze standardet ndërkombëtare të industrisë. Ajo ka marrë në mënyrë të njëpasnjëshme kualifikimin e certifikimit të cilësisë ISO9001 të njohur ndërkombëtarisht, certifikimin evropian CE dhe certifikatën EU RoHS (Kufizimi i substancave të rrezikshme).

Pas viteve të kërkimit dhe zhvillimit dhe akumulimit profesional të teknologjisë, niveli i prodhimit të ZT, aftësitë e kërkimit dhe zhvillimit, inspektimi i cilësisë dhe kontrolli i sigurisë dhe aspekte të tjera janë shumë të pjekura dhe të përsosura. Produkti është përditësuar dhe përsëritur shumë herë, dhe çdo optimizim teknik do ta bëjë performancën dhe cilësinë e produktit të ZT edhe më të mirë. Deri më tani, ZT i është përkushtuar zhvillimit të produkteve dentare të integruara me shumë pajisje. Pajisjet dentare të prodhuara nga ZT përfshijnë pajisjet e kërkuara për çdo hap në procesin e ekzaminimit dentar, të tilla si një skaner dentar 3D, printer dentar 3D, makinë bluarjeje dentare, shpejtësi dentare dhe furrë sinterimi të integruar normalisht, furrë porcelani dentar, kuti dylli për pjekje , blloqe zirkoni etj.

Në të ardhmen, ZT do të përqendrohet në zhvillimin dhe inovacionin e pajisjeve dentare dhe do t'i ofrojë botës produkte inteligjente nga Kina ZT që janë të cilësisë më të lartë, më miqësore me mjedisin dhe me kosto efektive! Zgjedhja e ZT, zgjedhja e prodhimit inteligjent kinez, ju jep paqe mendore!

Misioni i korporatës së ZT është vetëm të prodhojë produkte me sigurimin e cilësisë!

3D printing and Artificial intelligence i...

3D printing 3D printing is set to revolution an array of industries, and the dental industry is no exception. Although most 3D printers are still quite expensive and the printing of teeth still seems to be a far-fetched process, there’s a possibility that this would be a reality in the near futur...

Ftesë për Ekspozitën Gjermane Dentare IDS...

Të nderuar klientë të vjetër dhe të rinj, Kompania jonë (kompania e teknologjisë dhe pajisjeve elektromekanike Zhengzhou Zetian), do të marrë pjesë në ekspozitën në Gjermani në vitin 2023, shpresoj të takohemi me ju, por gjithashtu ju ftojmë sinqerisht të merrni pjesë në këtë ekspozitë nëse dëshironi të kuptoni furra për sinterim...
Ftesë për Ekspozitën Gjermane Dentare IDS

Si të zëvendësoni shufrën e molibdenit të silikonit...

Kur furra e sinterimit nuk nxehet, ju lutemi kontrolloni fillimisht shufrën e silikon-molibdenit. Nëse shufra silikon-molibden zbulohet se është e gabuar, ju lutemi zëvendësojeni atë me kohë. Kompania jonë përdor shufrën speciale të molibdenit të silikonit të pastërtisë së lartë të sinterimit të zirkonisë, nuk do të shkaktojë asnjë ndotje te gjeli i zirkonisë...

Dhëmbët Zirkoni

Zirkoni është një material i përdorur zakonisht në kirurgjinë plastike dentare. Ka qëndrueshmëri të mirë, kështu që përdoret për të bërë kurora kozmetike, implante dentare dhe fasetat dentare. Para së gjithash, përmes përpunimit paraprak, pluhuri i zirkonisë duhet të ekstrudohet fizikisht në një masë të ngurtë nën veprimin e hi ...
Dhëmbët Zirkoni

Mënyra e instalimit të elementit ngrohës në...

Kur temperatura e furrës duhet të arrijë më shumë se 1200℃, zakonisht është e nevojshme të përdoret shufra e silikonit dhe molibdenit si element ngrohës i furrës elektrike, domethënë si shufra ngrohëse e furrës. Përbërësi kryesor i shufrës siliko-molibden është disilikati i molibdenit. Disil molibden...
Leja e hyrjes në hyrje
Leja e hyrjes në hyrje
Leja e hyrjes në hyrje
certifikatë
certifikatë
Leja e hyrjes në hyrje