• Call Support 0086-13938580592

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung kuantitas urutan sabenerna anjeun sarta faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

 

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung. Upami Anjeun keur néangan ka resell tapi dina jumlah anu leuwih leutik, urang nyarankeun Anjeun pariksa kaluar ramatloka urang.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung. Upami Anjeun keur néangan ka resell tapi dina jumlah anu leuwih leutik, urang nyarankeun Anjeun pariksa kaluar ramatloka urang.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu nuju dina 7 dinten.

Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Iwal ti dua kasus di handap ieu, urang bakal nganteurkeun barang pas mungkin;

(1) faktor teu bisa kakadalian kayaning libur Cina.

(2) mesin Nyieun husus jeung asesoris butuh waktu pikeun ngahasilkeun.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank parusahaan urang ku TT, atawa Western Union.

Lamun perlu ngaropea mesin, anjeun kudu mayar 30% deposit sateuacanna.

Naon ngeunaan jaman jaminan?

Mangsa jaminan anu 1 taun, iwal consumables bagian. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang.

Dupi anjeun ngajamin aman tur asuransi pangiriman produk?

Sumuhun, urang salawasna make pakét ékspor kualitas luhur.

Ku laut, ku pesawat, ku couriers, ayeuna teh gumantung kana urutan na sarat Anjeun.

Paking bisi kai salaku standar ngahaja ngékspor atawa sakumaha pamundut konsumén '.

Unggal sapotong kai dibungkus sabudeureun film plastik.

Lamun pesenan customer dina jumlah badag, urang bakal nyieun pallets haratis.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. pangiriman Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Persis ongkos pengiriman barang urang ngan bisa ngitung pikeun anjeun mun urang terang wincik Jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan kami kanggo inpormasi lengkep.

ngabagéakeun ka didatangan ramatloka urang. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ninggalkeun kuring pesen di dieu. staf kami baris meunang dina touch sareng anjeun pas aranjeunna ningali surat anjeun.